Dil ve Kültür Festivali'nin ilk ayağı bugün Romanya'da

Dil ve Kültür Festivali'nin ilk ayağı bugün Romanya'da

Uluslararası Dil ve Kültür Festivali'nin 17'ncisi bugün başlıyor. Festivalin ilk ayağında öğrenciler Romanya'nın başşehri Bükreş'te sahneye çıkacak ve birbirinden güzel gösteriler sunacak.

Dünyanın farklı ülkelerinden öğrencileri aynı sahnede buluşturan Uluslararası Dil ve Kültür Festivali’nin (IFLC) 17'ncisi bugün başlıyor.  
Festivalin ilk ayağında öğrenciler Romanya'nın başşehri Bükreş'te sahneye çıkacak ve birbirinden güzel gösteriler sunacak. 
Program, MC EU TV’den canlı olarak yayınlanacak.
SOSYAL MEDYADAN TAKİP EDİLEBİLECEK
IFLC'den yapılan açıklamada, Romanya programını aşağıdaki linklerden seyredilebileceği belirtildi:
www.youtube.com/IFLCRomaniawww.facebook.com/IFLCRomania
Programın bazı ülkelerin yerel saatlerine göre başlama saati:ABD (Newyork): 11.30ALMANYA (Berlin): 17.30KANADA (Toronto): 11.30AVUSTRALYA Sydney: 01.30 (12 Nisan)GÜNEY AFRİKA (Johannesburg): 17.30TÜRKİYE (İstanbul): 18.30

Please publish modules in offcanvas position.